6 feb 2020

Published 11:47 by with 0 comment

Udhëtim Riviera Franceze Cote d’Azur 19 Mars, 4 Ditë, €359

Udhëtim Riviera Franceze Cote d’Azur  4 DitëUdhëtim Riviera Franceze nga Agjensi Udhëtimi me Avion Kalemi Travel & Tours. Kontaktoni Kalemi Travel për këtë udhëtim me guidë, udhëtime me guidë të tjera, udhëtime me avion të tjera, bileta avioni, etj. 
Dita e Parë: Fluturimi direkt Tiranë – Gjenevë. Nisja nga Tirana në orën 15.55. Mrritja në Gjenevë në orën 18.10. Transferimi me Autobus në Gjenevë. Vizitë e shkurtër panoramike ne Gjenevë. Nisja për në Lion. Udhëtimi zgjat rreth 2 orë. Mbrritja në Lion. Sistemimi dhe Fjetje në Lion.
Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë panoramike e Lionit. Nisja pë në Avignon. Udhëtimi zgjat rreth 2 orë. Mbrritja në Avignon. Vizitë e shkurtër panoramike e qytetit. Vazhdimi udhëtimit për në Marsejë. Udhetimi zgjat rreth 1 orë. Mbrritje në Marsejë. Nisja për në Nisë. Udhëtimi zgjat rreth 1 ore. Vizitë e shkurtër panoramike në Nisë. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.
Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Monte Carlo. Udhëmi zgjat rreth 30 Minuta. Mbrritja në Monte Carlo. Vizitë e shkurtër në Monte Carlo. Nisja për në Gjenevë . Udhëtimi zgjat rreth 2 orë. Vizitë e shkurtër në Gjenevë , Nisja për në Milano. Udhëtimi zgjat rreth 2 orë. Mbrritja në Milano. Vizitë e shkurtër në Milano. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.
Dita e Katërt: Mëngjesi në Hotel. Transferimi për në Aeroportin Malpensa. Fluturimi Milano – Tiranë direkt. Nisja nga Milano në orën 09.40. Mbrritja në Tiranë në orën 11.30.Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion Tiranë – Gjenevë dhe Milano – Tiranë.
2. Transfertat dhe Shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në hotel për 3 netë.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në (40x20x25cm) cm. (Kujdes – Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).
Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.
                        Kalemi Travel
      edit

0 commenti:

Posta un commento