25 feb 2020

Published 13:43 by with 0 comment

Oferta Momentale per rezervime te hershme me Avion

Oferta Momentale per rezervime te hershme.Kujdes!!Jo te gjitha datat me oferte.


Tiranë – Budapest 20€
Tiranë – Vienna 25€
Tiranë – Milano 28€
Tiranë – Geneva 28€
Tiranë – Londer 29€
Tiranë – Dortmund 39€
Tiranë – Istanbul 48€
Tiranë – Istanbul 49€
Tiranë – Memmingen 49€
Tiranë – Paris 59€
Tiranë – Frankfurt 61€
Tiranë – Amsterdam 71€
Tiranë – Hamburg 76€
Tiranë – Dusseldorf 76€
Tiranë – Bruksel 90€


Kujdes!
Te gjitha cmimet jane cmime referenciale. Vetem disa data jane me keto oferta. Cmimet rriten me shitjen e biletave. Ju sugjerojme te na kontaktoni sa me pare ne menyre qe te perfitoni ofertat me te mira nga agjentet tane. Jemi gjithmone te gatshem per t’ju sherbyer juve ne cdo moment.

Nese biletat qe deshironi jane vajtje ardhje, dhe jo vetem vajtje sic ju kemi sugjeruar me siper, atehere nga kontaktoni per per te gjetur oferten me te pershtatshme per ju.
Kontakt:
Blu Line Travel / +355 68 293 4861
      edit

0 commenti:

Posta un commento