15 gen 2020

Published 19:18 by with 0 comment

Pranvere ne ROME - VATIKAN - VENECIA / 6 Dite - 259€

Pranvere ne ROME - VATIKAN - VENECIA 

➜ Nisje Dt. 11 Mars -- 6 Dite Udhetim -- Cmimi 259€

 Akomodimi ne hotel 4 Yje ne Rome (2 nete) dhe Hotel 3 Yje ne Venecia (2 nete)
Lundrim me traget Durres - Bari (akomodimi ne kabine te brendshme)
 Vizitohen: Bari, Napoli, Rome, Vatikan, Firence, Venecia, Riviera Kroate
Programi  
Ne cmim per person përfshihen:
1. Udhëtimi me traget vajtje Durrës -Bari
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus sipas programit.
3. Akomodim në Kabinë të Brendshme në Traget për 1 natë
4. Akomodimi per 2 nete ne hotel 4 Yje ne Rome
5. Akomodimi per 2 nete ne hotel 3 Yje ne Venecia
6. Mëngjeset në Hotele.
7. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
8. Taska e hyrjes ne qytetin e Romes, per te gjitha shetitjet me autobuz
Albanian Travel Voyage
      edit

0 commenti:

Posta un commento