27 gen 2020

Published 12:46 by with 0 comment

Festat e Marsit – Oferta Turistike

Festat e Marsit – Oferta Turistike


UDHETIME PER FESTAT E MARSIT (me poshte gjeni udhetimet me avion dhe autobus)
  • Udhetimet me autobus (klikoni ne programin e deshiruar per detajet)
► Festat e Marsit me mbremje festive ne Hotel Mediteran 4*, Budva-Ulqin-Kotor, 7 Mars, 2 dite 40€
► Festa e 8 Marsit me dreke festive te Restorant Niagara Podgorice €20
► Janinë – Meteora, 7 Mars, 2 Ditë, €50
► Sarajeve, 6, 13, 21 Mars, 3 dite, €99
► Beograd, 6, 13, 21 Mars, 3 ditë, €99 
► Dubrovnik, 6, 13, 21 Mars, 3 ditë, €99
► Selanik, 6, 13, 21 Mars, 3 ditë, €89
► Selanik dhe Meteora, 2 Ditë €49, 3 Ditë €79
► Sofje, 6, 13, 21 Mars, 3 dite, €99
► Selanik – Stamboll- Sofje, 5, 12, 19 Mars, 5 dite, 129€
► Vjenë – Budapest – Beograd, 5, 12, 19 Mars, 5 dite, €189
► Barcelone, 7, 28 Mars, 7 dite, €329
► Bukuresht, 4 dite, 6, 13 Mars, €149
► Korfuz, 6, 7, 13, 14 Mars 3 ditë, €79 (all inclusive)
► Sofje dhe Selanik, 6, 13 Mars, 4 Ditë, €99
► Pragë, 7, 28 Mars, 7 Ditë, €239
► Zagreb, Sarajevë, Dubrovnik, 6, 13 Mars, 4 Ditë, €129
► Bregdeti Kroat (parku KRKA), 6, 13 Mars, 4 dite, €119
► Sarajevë dhe Beograd, 6, 13 Mars, 4 Ditë, €109
► Shtutgart, Strasburg, Zyrih, 14 Mars, 7 Ditë €299
► Paris, 7, 28 Mars, 7 dite, €349
► Stamboll, 5 Mars, 4 Ditë, €99
► Amsterdam, 14 Mars, 8 Ditë, €399
► Kroçiere 
në Ishujt Grekë dhe Kusadasi, 15, 29 Mars 6 Ditë €459

  •  Udhetimet me avion (klikoni ne programin e deshiruar per detajet)
Udhetime per festat e marsit, Oferta per festat e Marsit 
Kalemi Travel

      edit

0 commenti:

Posta un commento