24 gen 2020

Published 17:57 by with 0 comment

Bileta Avioni për Gjermani

Bileta Avioni për Gjermani


Muaji Shkurt Vetem Vajtje

 • Tiranë – Dortmund 60€
 • Tiranë – Dusseldorf 61€
 • Prishtina – Memmingen 30€
 • Prishtina – Dortmund 50€
 • Oher – Memmingen 25€
 • Oher – Dortmund 25€
 • Shkup – Friedrichshafen 20€
 • Shkup – Berlin 26€
 • Shkup – Bremen 26€
 • Shkup – Hanover 26€
 • Shkup – Eindhoven 26€
 • Shkup – Hamburg 32€
 • Shkup – Frankfurt 32€
 • Shkup – Copenhagen 32€
 • Shkup – Gothenburg 32€
 • Shkup – Karlsruhe/Baden 32€
 • Shkup – Nuremberg 37€
 • Shkup – Koln 42€
 • Shkup – Turku / Helsinki 70€
 • Podgorice – Berlin 33€
 • Podgorice – Shtuttgart 29€
-Përfshihet në cmim:
♦ Cantë dore
♦ Taksat aeroportuale
♦ Oferta të vlefshme për rezervime sa më parë

Kujdes!

Te gjitha cmimet jane cmime referenciale. Vetem disa data jane me keto oferta. Cmimet rriten me shitjen e biletave. Ju sugjerojme te na kontaktoni sa me pare ne menyre qe te perfitoni ofertat me te mira nga agjentet tane. Jemi gjithmone te gatshem per t’ju sherbyer juve ne cdo moment.

Nese biletat qe deshironi jane vajtje ardhje, dhe jo vetem vajtje sic ju kemi sugjeruar me siper, atehere nga kontaktoni per per te gjetur oferten me te pershtatshme per ju.
Kontakt:
Blu Line Travel / +355 68 293 4861
      edit

0 commenti:

Posta un commento