30 dic 2019

Published 10:49 by with 0 comment

Ski në Bogë,/ 2 - 3 Janar, 2 Ditë, €55

Ski në Bogë, cdo te shtune, dhe 2, 3 Janar, 2 Ditë, €55

NE CMIM PERFSHIHET
TRANSPORTI ME AUTOBUS
AKOMODIMI NE MAGRA AUSTRIA ECO HOTEL
MENGJESI + DARKA
PERDORIMI I PISHINES DIMERORE
SHOQERUES SHQIPTARE GJATE GJITHE UDHETIMIT
_________________
Kalemi Travel
      edit

0 commenti:

Posta un commento