15 mar 2019

Published 08:31 by with 0 comment

Toskane - Rome 11-14 Prill

11/04/2019
Nisja ne oren 07:00-08:40 me avion per ne Pisa. Vizite e sheshit te mrekullive: katedralja dhe kulla e perkulur. Vazhdimi per ne Firenze. Vizite e qendres historike: Piazzale Michelangelo. Duomo, Piazza de la Signoria, Ponte Vecchio, Akomodimi ne hotel ne Firenze.

12/04/2019
Nisja per ne Siena. Vizite qytetit te Sienes : sheshi il Campo, kulla Mangia, Duomo (hyrja ekstra pagese) etj. Vizite e fshatit San Gimignano me kullat e tij te famshme mesjetare. Nisja per ne Rome rreth ores 19:00. Akomodimi ne Rome.
13/04/2019
Vizite e qendres historike te Romes: Colosseo (hyrja ekstra pagese), Arku i Costandinit, renojat e vjetra romake, Tregu i Trajanit, Kollona e Trajanit Piazza Venecia, Panteoni dhe Piazza Navona. Mbremja do te kalohet ne Fontana di Trevi. Akomodimi ne Rome.
14/04/2019
Vizite e Cita di Vaticano : vizita fillon me keshtjellen e Sant Anxhelos, buze lumit Tevere dhe me pas vizitohet sheshi i Shen Pjetrit dhe bazilika e Shen Pjetrit. Marrja e avionit ne oren 19:30 per ne Tirane.

Cmimi: 499 per person

Ne cmim perfshihen:
Udhetimi me avion dhe autobus, shetitjet dhe vizitat ne te gjitha qytetet,
Fjetja dhe mengjesi ne hotel, sipas programit.
Guida ne shqip dhe asistenca gjate te gjithe udhetimit.

VITRINA FRANCEZE
      edit

0 commenti:

Posta un commento