11 mar 2019

Published 18:03 by with 0 comment

Dubrovnik, 14 & 22 Mars, 3 ditë, €99

Dubrovnik, 14 & 22 Mars, 3 ditë, €99
Në cmim përfshihen:

Udhëtimi vajtje-ardhje dhe shëtitjet me autobuz. (Zbritje per transportin 15€)
Akomodim në hotel Adria 4*, Grand Park 4* (te gjitha hotelet me pishine)
Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha ditët e udhëtimit.
Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
 

_________________
Kalemi Travel, guida juaj ne cdo hap.
      edit

0 commenti:

Posta un commento