5 gen 2019

Published 11:34 by with 0 comment

Shopping dhe Vizite Milano, Lugano dhe Seravalle 18-20 Janar 2019

 18/01/2019

Nisja ne oren 06 :30 me avion per ne Milano. Nisja me autobus ne drejtim te Luganos, vizite e qendres se qytetit : shetitorja buze liqenit, parku i qytetit dhe vila Ciani. Mbasdite shopping ne qendren Outlet Fox Town. Kthimi ne mbremje ne Milano.

19/01/2019

Nisja me autobus ne drejtim te Outlet-it ne Serravalle per shopping. Kthimi ne mbremje ne Milano.

20/01/2019

Vizite e qendres historike te Milanos: piazza del Duomo, katedralja, galeria Vittorio Emanuele II etj. Shopping ne qender te Milanos. Rreth ores 17:00 do te nisemi drejt aeroportit te Milanos per te marre avionin ne oren 19:30 per ne Tirane.

Cmimi: 399 Euro per person

 

Ne cmimperfshihen:
Udhetimi me avion dhe autobus komod, shetitjet dhe vizitat ne te gjitha qytetet,
Fjetja dhe mengjesi ne hotel. Guida ne shqip gjate te gjithe udhetimit.
Siguracionishendetesordheasistencagjate te gjitheudhetimit.

“VitrinaFranceze”sh.p.k.
      edit

0 commenti:

Posta un commento