7 gen 2019

Published 18:28 by with 0 comment

Bileta avioni drejt Dortmundit prane Blu Line Travel

Bileta avioni drejt #Dortmundit
 Linjë direkte nga #Tirana dhe #Prishtina vajtje dhe vajtje ardhje

Tiranë - Dortmund 35 Euro
Prishtinë - Dortmund 35 Euro


Prishtinë - Dortmund - Prishtinë 59 Euro
Tiranë - Dortmund - Tiranë 85 Euro

⚠️ Data të caktuara në Shkurt
Blul LINE TRAVEL
📲+355 6829 34 861
      edit

0 commenti:

Posta un commento