9 nov 2018

Published 16:44 by with 0 comment

CAPPADOCIA - 3 Dite, 299€ \ Nisja : 30Nentor 2018

CAPPADOCIA - 3 Dite, 299€
Nisja : 30Nentor 2018

Te perfshira :

Bileta e avionit vajtje ardhje
Transferta aeroport hotel aeroport
Transfertat me autobuz
Akomodimi ne hotel per 2 nete ne dhome dyshe
Mengjeset dhe darkat
Shoqerues shqiptar


eTour Albania
      edit

0 commenti:

Posta un commento