25 ott 2018

Published 16:16 by with 0 comment

Shkon 250€ kontributi per te kerkuar nenshtetesine italiane.

Deri me 05Tetor shqiptaret qe banojne ne Itali mund te kerkonin neshtetesine italiane duke paguar nje kontribut 200€


Tani, te gjithe te huajt ne Itali, per te kerkuar nenshtetsine italiane duhet te paguajne:

# 250€ kontribut per nenshtetsine italia (paguhet ne poste ne llogarine 809020)
## 16€ pulle shtetrore (marca da bollo)
###aplikuesin, mesatarisht 50€ (varet sa kerkon zyra qe ofron sherbimin)

Pra, kjo eshte dhurata e re e qeverise Salvini + Di Maio per te gjithe ata qe dashurojne nenshtetsine Italiane

Shqiptareve qe do kerkojne nenshtetsine italiane ju nevojiten nga Shqiperia 2 certifikata, ajo penale dhe e lindjes.... per te ditur me shume mund te lexojne KETU      edit

0 commenti:

Posta un commento