15 giu 2018

Published 11:37 by with 0 comment

Greqi , Lefkada, *PAKETE TURISTIKE* 13 - 20 Korrik , 7 Nete qendrimi Cmimi momentalisht : 585 euro/pp

Greqi , Lefkada
 *PAKETE TURISTIKE*  
13 - 20 Korrik , 7 Nete qendrimi  
Cmimi momentalisht : 585 euro/pp


Perfshihet:

--Akomodimi ne Hotel : Ionian Blue Hotel 5*
--Mengjes dhe darke per cdo dite qendrimi
Nuk perfshihet :
--Transporti
--Taksa turistike / per dhome / per nate qendrimi.

Bora Travel & Tours / +355 69 20 400 20
      edit

0 commenti:

Posta un commento