25 mag 2018

Published 14:59 by with 0 comment

Zbulojeni se cilat janë 30 qytetet më të vizituara në botë. Bën pjesë edhe…

Pushimet janë një gjë që shumë i nevojiten njeriut dhe si të tilla ato duhet shfrytëzuar në maksimimun. Për pushime njerëzit zgjedhin që të vizitojnë vendet e tyre më të preferuarat.

Vendet si Vienna, Antalya, Amsterdami, Londra, Tajlanda dhe Hong Kongu janë disa prej vendeve më të vizituara në botë, vende në të cilat njerëzit zgjedhin që t’i kalojnë pushimet e tyre.
Renditja e 30 qyteteve më të vizituara në botë janë:

 • Vienna, Austria
 • Antalya, Turkey
 • Amsterdam, Netherlands
 • Milan, Italy
 • Las Vegas, US
 • Shanghai, China
 • Pattaya, Thailand
 • Barcelona, Spain
 • Mumbai, India
 • Delhi, India
 • Miami, US
 • Mecca, Saudi Arabia
 • Prague, Czech Republic
 • Guangzhou, China
 • Seoul, South Korea
 • Istanbul, Turkey
 • Taipei, Taiwan
 • Tokyo, Japan
 • Rome, Italy
 • Phuket, Thailand
 • Kuala Lumpur, Malaysia
 • Shenzhen, China
 • New York City, US
 • Paris, France
 • Dubai, United Arab Emirates
 • Macau
 • Singapore
 • London, UK
 • Bangkok, Thailand
 • Hong Kong

Burimi i lajmit: https://www.travelpulse.com
Burimi i fotos kryesore: © Pixabay   https://www.pexels.
      edit

0 commenti:

Posta un commento