22 mag 2018

Published 18:09 by with 0 comment

Pranverë në Strasburg - Shtutgart,Nisja me date 27 maj, 4 Ditë €399/pp

Pranverë në Strasburg - Shtutgart
Nisja me date 27 maj, 4 Ditë €399/pp 


Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion Prishinë - Bazel - Prishinë.
2. Transferim Vajtje Ardhje me autobus Tiranë - Aeroporti i Prishtinës
3. Transfertat dhe shëtitjet me autobus në Francë dhe Gjermani.
4. Akomodim në hotel për 3 netë qëndrimi.
5. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
6. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.


Bora Travel & Tours / +355 69 20 400 20
      edit

0 commenti:

Posta un commento