9 apr 2019

Published 20:00 by with 3 comments

#Konsullata #Milano / #PASAPORTA BIOMETRIKE GATI DERI NË DATËN 01/03/2018

NJOFTOHEN TË GJITHË QYTETARËT QË KANË APLIKUAR PËR PASAPORTA BIOMETRIKE DHE KARTA IDENTITETI ELEKTRONIKE DERI NË DATËN 01 Mars 2019, QË KËTO PASAPORTA DO T’JU DËRGOHEN ME POSTË TË GJITHË QYTETARËVE QË KANË BËRË KËRKESËN DHE PAGESËN PËR KËTË SHËRBIM. TE TJERËT TË PARAQITEN NË KONSULLATË PËR TA TËRHEQUR NGA E HËNA NË TË PREMTE VETËM NË ORARIN 12.00 - 14.00.
FALEMINDERIT💡Nëse keni nevojë për ndihmë për të aplikuar on-line na shkruani në messengero 

ose telefono +393480290116 nga e hena ne te premte nga ora 09 deri ne oren 18:00

https://www.facebook.com/infokonsullore/


Nese keni nevoje per ndihme per te aplikuar online per pashaporte telefono 0256566150
      edit

3 commenti:

  1. Mua nuk me Kane ardhur pashaportat r femijeve NGA 4 shtatore i kam shti nuk Kane ardhe
    Si do beje

    RispondiElimina
  2. Per te aplikuar passaporto per femine duhet ta marim me vete apo...dhe si prenotohet

    RispondiElimina