13 dic 2017

Published 18:16 by with 0 comment

✈️Autoriteti Aviacionit Civil (AAC) falenderon ministrat

Falenderime dhe mirënjohje për Ministrinë e Bujqësisë, Bordin e Kullimit dhe Emergjencat Civile, që ju përgjigjen menjëherë kërkesës së Autoritetit të Avicionit Civil, duke ndërhyrë në pastrimin e kanaleve rreth zonës së jashtëme të Aeroportit Ndërkombëtar të Rinasit, një ndërhyrje pas shumë vitesh.

Kanalet kulluese ishin mbushur me inerte dhe mbeturina të tjera, duke shkaktuar në disa raste probleme të drenazhimit brënda territorit të aeroportit.
Falenderime për Ministrin Damian Gjiknuri, Ministrin Niko Peleshi, Drejtorin e Emergjencave Civile Shemsi Prenci dhe Bordin e Kullimit.
Situatat e vështira si pasojë e motit nuk i shmangim dot, por puna në ekip gjithnjë rezulton e suksesshme.

burimi: Autoriteti Aviacionit Civil (AAC) 
      edit

0 commenti:

Posta un commento