6 nov 2017

Published 17:33 by with 0 comment

Paris/France ,Nisja me 28 nëntor per vetem 275 euro/pp

Paris / France 
Gjithmonë i bukur, kryeqyteti kulturor dhe turistik i Europës.
Nisja me 28 nëntor per vetem 275 euro/pp


Të përfshira në çmim:
➤ 1- Biletat vajtje-ardhje nga Shkupi
➤ 2- Akomodimi në hotel Hotel Du Jura 2*
➤ 3- Mëngjeset për çdo ditë qëndrimi

Blu Line Travel / +355672907300
      edit

0 commenti:

Posta un commento