31 ott 2017

Published 09:33 by with 0 comment

Vizitoni Andalusine, Malaga-Granada-Cordoba-Sevilia \ Datat: 24-29 Nentor 2017. Cmimi 579 Euro

Vizitoni Andalusine, Malaga-Granada-Cordoba-Sevilia
Datat: 24-29 Nentor 2017. Cmimi 579 Eur.
Fluturim me avion: Tirane-Malaga-Tirane (me tranzit Milano).
Transport dhe guide me autobus: Malaga-Granada-Cordoba-Sevilia-Malaga.
Akomodim 5 Dite, mengjesi i perfshire.

  1. Vizitoni kete vend te mrekullueshem, Andalusia. Historia dhe kultura Arabe (shek 10-12) e nderthurur me arkitekturen dhe artin gotik te mbreterve katolike (shek 12-15), e  trasheguar deri ne ditet e sotme.
  2. Vizite e plote e qyteteve: Granada, Cordoba dhe Sevilia dhe Malaga
  3. Vizite ne monumentet me te njohura ne Bote: Alhambra ne Granada, Mesquita ne Cordoba, Katedralen dhe Alcazar ne Sevilia.
  4. Provoni Tapas-et e botes andaluze.
  5. Argetohuni ne Flamenco-t e famshme te Sevilia-s.
  6. Dhe shume surpriza te tjera.

info
MTI Travel 0693890102
      edit

0 commenti:

Posta un commento