14 ott 2017

Published 17:45 by with 0 comment

Sarajev & Medjugore Nisja në datë 20 - 22 Nëntor 99 €/pp

Sarajev & Medjugore 
Nisja në datë 20 - 22 Nëntor 
3 ditë vetëm 99 €/ppNë çmim përfshihet:
- Transporti me Autobus Komod
- Akomodimi ne Hotel me 4*
- Mengjesi dhe Darka ne Hotel
- Shoqerues Shqiptar
- Te gjitha turet Sipas Programit


Matias Travel & Tours / +355683333887
      edit

0 commenti:

Posta un commento