25 ott 2017

Published 10:07 by with 0 comment

Gjërat që duhet të bëni kur ndjeheni të vetmuar

Sa shpesh ndjeheni të vetmuar? Të jesh beqare të bën të ndjehesh e vetmuar por edhe nëse ju jeni në një marrëdhënie të lumtur mund të ndjeheni sërish të vetmuar. Fatmirësisht janë bërë disa studime dhe janë nxjerrë një listë me gjërat që ju duhet të bëni nëse ndjeheni të vetmuar.

  1. Dëgjoni histori
  2. Bëni punë vullnetare
  3. Krijoni diçka
  4. Meditoni
  5. Lëvizni trupin tuaj, pra merruni me ushtrime
  6. Telefoni një mik ose një familjar tuajin
  7. Shkoni në seanca terapie
  8. OSE OSE.....UDHETONI
      edit

0 commenti:

Posta un commento