16 set 2017

Published 16:11 by with 0 comment

Tur ne Napoli, 5 Ditë €260, Nisja më 05 Tetor.

Tur ne Napoli, 5 Ditë €260, Nisja më 05 Tetor.

Vizitohen: Napoli, Kapri & Anakapri, Positano, Amalfi.

Perfshihen:
Lundrimi me traget Durres-Bari, vajtje ardhje.
Akomodimi ne hotel me 4* ne Napoli dhe Sorrento.
Transferat me autobus sipas programit.
Ekskursion ne ishullin e Kaprit.
Shoqerues Shqiptar gjate udhetimit.

Kontakt: intours albania
      edit

0 commenti:

Posta un commento