1 set 2017

Published 17:08 by with 0 comment

✈ SANTORINI 15 - 18 SHTATOR \ 282 € për person...!

SANTORINI 15 - 18 SHTATOR
282 € për person...!

Dita e parë:
Mbërritja në Santorini dhe akomodimi në hotel.

Dita e dytë:
1- Mëngjesi në hotel
2- Pasdite: spektakli i shpërthimit artificial nga shkëmbinjë Caldera ose një tour special me anije.Dita e trete:
1- Mëngjesi në hotel;
2- Ditë e lirë për eksplorimin e ishullit

Dita e katert:
1- Mengjesi ne hotel
2- Transferta ne aeroport

AR&LO Travel -Tour Operator
      edit

0 commenti:

Posta un commento