17 set 2017

Published 22:00 by with 0 comment

7 ushqimet që s’duhet t’i hani kurrë në një avion

Të udhëtosh është qejf por edhe stres. Çfarë duhet të veshësh, çfarë duhet të hash, çfarë duhet të kesh me vete? Njëmijë pyetje që vërtiten në kokë, aq sa ndonjëherë na stresojnë dhe sëmurin.
Kemi shkruar më parë mbi ushqimet që nuk duhet të hani përpara një udhëtimi, por ka edhe disa ushqime që s`duhet t`i hani në avion.

Hidhini një sy që të mos ju shikojnë të tjerët me habi, por as të bezdisen.
Ushqimet që nuk mund t`i përfundoni. Për shembull një mollë e madhe.
Supëra të çastit
Ushqimet të zhurmshme siç mund të jenë patatinat
Ushqimet që bëjnë rrëmujë në pjatë, siç mund të jenë ato me çokollatë
Ushqimet me shumë aromë, sepse mund të shqetësoni të tjerët dhe sidomos ata që i zë avioni
Ushqimet e yndyrshme
Kikirikat

Burimi i Lajmit: https://www.smartertravel.com
Burimi i fotos: © https://libreshot.com/
      edit

0 commenti:

Posta un commento