17 ago 2017

Published 15:07 by with 0 comment

TURI I MADH I EUROPES \ Paris,Lubjan,Mynih,Milano,Venecia,Lucerne \ Nisja: 17 Shtator 7 Nete / 8 Dite 389 Euro/p

TURI I MADH I EUROPES
Paris,Lubjan,Mynih,Milano,Venecia,Lucerne
Nisja: 17 Shtator 7 Nete / 8 Dite 389 Euro/p
Fjetje: 3 Nete ne Paris, 1 ne Mynih, 1 Milano, 2 ne Opatija.Nisja: 10 Tetor 7 Nete / 8 Dite 395 Euro/p
Fjetje: 3 Nete ne #Paris, 1 ne Mynih, 1 Milano, 2 ne Opatija.
Perfshihet:
Transporti me Autobus Komod
Akomodimi ne Hotele me 3* dhe 4*
Mengjesi ne Hotel
Shoqerues Shqiptar
Te gjitha Guidat Sipas Programit

Mia Travel
      edit

0 commenti:

Posta un commento