20 lug 2017

Published 11:16 by with 0 comment

Verë në Paris dhe Mynih Nisja më 30 Korrik-7 ditë €349/pp

Verë në Paris dhe Mynih 
Nisja më 30 Korrik-7 ditë €349/pp
Vizitohen: Paris, Zadar, Ljubljane, Salszburg, Mynih, Gjenevë, Milano
Në pagesë përfshihen:
🌺Udhëtimi me autobus Tiranë - Zagreb - Mynih - Paris - Milano - Tiranë.
🌺Akomodim në hotel: 3Fjetje 2 netë në Paris, 1 natë në Bourg en Bresse, 1 natë në Zagreb, 1 natë në Mynih dhe 1 natë në Trieste.
🌺Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
🌺Shëtitjet me autobus sipas programit.
🌺Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.Blu Line Travel / +355672907300
      edit

0 commenti:

Posta un commento