9 lug 2017

Published 12:16 by with 0 comment

Sicili, Bari dhe Matera \ 549€ per person

Vizita ne Bari, Sicili dhe Matera 11-17 Shtator 2017
11/09/2017
Marrja e tragetit ne Durres ne oren 22.00 per ne Bari.
12/09/2017
Nisja me autobus per ne Messina. Gjate rruges do te vizitohet Alberobello: qendra historike me shtepite tipike (trulli). Vizite e qytetit te Cosenzes, qendra e arberesheve. Kalimi i kanalit te Mesines ne mbremje. Akomodimi ne Messina.
13/09/2017
Nisja per ne Palermo. Vizite e qendres historike te Palermos : katedralja e Monreale dhe e Notre Dame, sheshi Quatro Canti etj. Nisja per ne Agrigento. Akomodimi ne Agrigento.
14/09/2017
Vizite e qendres se Agrigentos dhe e parkut te tempujve. Nisja per ne Siracusa. Gjate rruges do te vizitohen qytetet e vjetra te Raguzes, Modica dhe Noto. Mbremja ne Siracusa. Akomodimi ne Siracusa
15/09/2017
Vizite e qendres historike te Siracuses. Nisja per ne Catania. Vizite e qendres historike: sheshi Duomo, shatervani i elefantit, katedralja e Santa Agates, parku i Bellinit etj. Vizite e qytetit te Taormines. Nisja per ne Cosenza. Mbremja ne Cosenza. Akomodimi ne Cosenza.
16/09/2017
Nisja per ne Bari. Gjate rruges do te vizitohet qyteti i Materas: qendra historike, katedralja, etj. Mbas dite Shopping dhe vizite e Barit te vjeter: kisha e Shen Nikolles dhe shetitorja buze detit. Marrja e tragetit ne mbremje.
17/09/2017
Mberritja ne Durres ne mengjes. Perfundimi i programit.

Cmimi: 549 Euro per person
Ne cmim perfshihen:
Udhetimi me traget (me fjetje) dhe autobus komod, shetitjet dhe vizitat ne te gjitha qytetet, Fjetja dhe mengjesi ne hotel.
Guida ne shqip dhe asistenca gjate te gjithe udhetimit. “Vitrina Franceze” sh.p.k.

Vitrina Franceze  \  Cel: 069 20 66 310

Kushtet e hyrjes ne vendet e hapesires Schengen per nje qendrim me pak se 3 muaj ne nje periudhe prej 6 muajsh, jane: - Te jete i pajisur me pasaporte biometrike te vlefshme, per femijet minorene te pashoqeruar, autorizim noterial i prinderve. - Te mos jete i skeduar ne Sistemin e Informimit Schengen. - Te paraqese prova mbi te ardhurat te cilat duhen per te perballuar shpenzimet gjate udhetimit - Te paraqese dokumente qe te justifikojne kthimin ne Shqiperi (bileta avioni, trageti etj) - Te kete policen e sigurimit ne udhetim.
      edit

0 commenti:

Posta un commento