28 lug 2017

Published 17:07 by with 0 comment

Si të bëjmë gjumë të mirë në avion?

Udhëtimet janë të bukura, por edhe të sikletshme. Pas një dite të lodhshme, kënaqësia më e madhe është të shtrihesh në një krevat të rehatshëm. Po në makinë e për më tepër në avion kjo është krejtësisht e pamundur. Të paktën të përpiqemi që ta bëjmë sa më mirë të mundemi dhe për këtë na ndihmojnë disa gjëra të vogla, këshilla që duhen ndjekur.

  • Vishni rroba me të cilat mund të jeni komod edhe në gjumë. Zgjidhni materialin e duhur.
  • Merrni kohën që ju duhet për t`u relaksuar përpara se të niseni për fluturim.
  • Merrni medikamente nëse ju nevojiten.
  • Mbajeni të lirë hapësirën përpara këmbëve, duke mos vendosur gjëra në të për t`ju penguar.
  • Sigurohuni që këmbët tuaja janë të ngrohta mjaftueshëm.
  • Merrni një batanije të hollë me vete.
  • Gjeni mënyrën për të bërë rutinën e përditshme, si për shembull larjen e dhëmbëve, ose aplikimin e kremit në fytyrë.
  • Fike ekranin në sedilje.
  • Krijoni hapësirën tuaj në gjumit.
Burimi i lajmit: https://www.smartertravel.com
Burimi i fotos:  https://www.pexels.com
      edit

0 commenti:

Posta un commento