14 lug 2017

Published 10:07 by with 0 comment

SanTorini, Nisja 7 Shtator 7 Ditë 668€/pp

SanTorini nje super destinacion me super oferta
Nisja 7 Shtator , 7 Ditë 668€/pp  Në pagesë përfshihen:
🎀Fjetje 7 Netë/ 8 dite në Hotel Makarios 3*
🎀All Inclusive (Mëngjes, Drekë dhe Darkë, Pije të përfshira).
🎀Fluturimi Selanik- Santorini - Selanik linje direkte !
🎀Cante dore
🎀Taksat AeroportualeHima Travel / +355 69 47 67 427
      edit

0 commenti:

Posta un commento