5 lug 2017

Published 10:32 by with 0 comment

Në Sharm El Sheikh, Nisja 11 Shtator , 9 Ditë 688€/pp

Në Sharm El Sheikh , 9 Ditë 688€/pp
Nisja 11 Shtator 


Në pagesë përfshihen:
🏝 Fjetje 8 Netë në Hotel Sierra 5*
🏝 All Inclusive (Mëngjes, Drekë dhe Darkë, Pije të përfshira).
🏝 20 kg bagazhe
🏝 Taksat aeroportuale


Hima Travel / +355 69 47 67 427
      edit

0 commenti:

Posta un commento