4 lug 2017

Published 11:23 by with 0 comment

Civitavecchia, Savona, Marsejë, Barcelona, Palma De Mallorca, Cagliari për vetëm 899 €/pp,1-8 shtator...!!!

Civitavecchia, Savona, Marsejë, Barcelona, Palma De Mallorca, Cagliari 
Vetëm 899 €/pp, Datat janë 1-8 shtator


Përfshihet:
Akomodimi në Krociera.
Mëngjeset, drekat, darkat, pijet në Krociera.
Përdorimi i pishinës dhe të gjitha aktivitet argëtuese në anije (shfaqje, lojëra, hyrja në kazino, etj.)
Taksat portuale

Blu Line Travel / +355672907300
      edit

0 commenti:

Posta un commento