10 giu 2017

Published 10:12 by with 0 comment

METEORA vetem 2 Dite Nisja: 17 Qershor, 2 ditë vetëm 55 €/p

METEORA vetem 2 Dite Nisja: 17 Qershor, 2 ditë, vetëm 55 €/pp
Vizitohet : Janina , Meteora , Kallabaka , Drilon ,Tushemisht
   
 #Programi 2 Ditor


►Dita e pare : Nisja nga Tirana në oren 05.00 dhe udhëtimi me autobus për në Janinë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Kalimi nga Pika kufitare e Kakavisë drejt Janinës, kryeqendrës së Epirit. Vizitohet Kalaja, Sheshi Qëndror, Manastiret dhe Xhamitë e vjetra. Pasdite, vonë, vazhdimi i rrugës për në Kallabaka. Sistemimi dhe akomodimi në hotel.Darka ne hotel .
➤Dita e Dytë : Mengjesi në hotel. Paradite, Vizitë panoramike e 6 prej manastireve më të famshëm të Meteorës. zonës më të bukur në Greqi qe shquhet për bukurinë e saj natyrore dhe pjesë e trashëgimisë botrore të UNESCO. Vazhdon udhëtimi për në Shqipëri nga dogana e Kapshtices . Ndalesa te shkurtra gjate rruges per kafe dhe ndales per vizite ne Tushemisht & Drilon . Mbrritja në Tiranë.
Në çmim përfshihet:
📎Transporti me autobus komod.
📎Akomodimi ne hotel 3*
📎Mengjesi + Darke 
📎Guida shqiptare gjate udhetimit
MATIAS TRAVEL & TOURS / +355699961122 

      edit

0 commenti:

Posta un commento