9 giu 2017

Published 10:22 by with 0 comment

Krocera ne Ishujt Greke 390 eur/pp / Nisja: 21 Korrik (4 dite)

Krocera ne Ishujt Greke / 390 eur/pp  / Nisja: 21 Korrik (4 dite)
Athens (Piraeus), Mykonos, Kusadasi, Patmos, Rhodes, Crete, Santorini


Perfshihet:
– Akomodimi ne Krociera
– Mengjeset, drekat, darkat, pijet ne Krociera
– Perdorimi i pishines dhe te gjitha aktivitet argetuese ne anije (shfaqe. lojra, hyrja ne kazino etj)
– Taksat portuale


Blu Line Travel / #PaketaTuristike / +355672907300
      edit

0 commenti:

Posta un commento