8 giu 2017

Published 09:31 by with 0 comment

A e dinit që egziston në Itali një shatërvan vere për të konsumuar falas?

Nëse kjo nuk është shpikja më vitale e epokës moderne, ne nuk e dimë se çfarë është. Ju që jeni të dashuruar pas verës ose personat që e konsumojnë shumë atë gëzohuni se ka një lajme të mira veçanërisht për ju. Ekziston një burim aktual i verës falas në Itali.

Burimi është në rajonin Abruzzo të Italisë, përgjatë shëtitjes mahnitëse të Cammino di San Tommaso. Një vresht lokal, Dora Sarchese, është përgjegjës për këtë dhuratë vetëmohuese të njerëzimit dhe do të furnizojë burimin me verën e tyre të lavdishme të kuqe.

Megjithatë, vreshti ka paralajmëruar se burimi nuk është për “të dehurit apo persona që duan të konsumojnë pafund”. “Burimi i verës është një mirëseardhje në shenjë të të gjithë atyre që shkojnë për të vizituar këtë vend”.

Pelegrinazhi në të cilin ndodhet burimi i verës shkon nga Roma në Ortona, dhe është rreth 225 km i gjatë. Burimi i verës u frymëzua nga një burim i ngjashëm me të famshmin Camino de Santiago të Spanjës. Rubinetët do të rrjedhin lirisht 24/7!

foto Fausto Di Nella \ Burimi i lajmit: https://www.lifestyle.com
      edit

0 commenti:

Posta un commento