29 giu 2017

Published 17:57 by with 0 comment

10 librat që duhet të lexoni këtë verë në plazh📖

Do të ikni për pushime pa libra? Kjo nuk është gjëja e duhur. Është e mërzitshme të qëndrosh në shezllon për orë të tëra e vetëm të mbash sytë mbyllur. Një libër me vete do të ishte mik shumë i mirë, sidomos për të kaluar orët e drekës kur dhe rrezet janë më të forta.

Ka edhe një problem kur zgjedh të lexosh gjatë pushimeve, pasi nuk mund të kesh me vete gjithë bibliotekën, ndaj duhet bërë zgjedhja e duhur për të mos u zhgënjyer. Pikërisht për këtë arsye po sugjerojmë disa mundësi zgjedhjesh. Mund të kërkoni paraprakisht informacionet që dëshironi për të pasur edhe një ide për subjektet e tyre apo nëse janë të përkthyer në gjuhën që dëshironi ta lexoni.
  • “Fly Me”, nga Daniel Riley
  • “The Witchwood Crown (Last King of Osten Ard)”, Tad Williams
  • “Beneath a Scarlet Sky”, Mark Sullivan
  • “The Leavers”, Lisa Ko
  • “Secrets in Summer”, Nancy Thayer
  • “The Duchess”, Danielle Steel
  • “The Girl Before”, JP Delaney
  • “Watch Me Disappear”, Janelle Brown
  • “The Sunshine Sisters”, Jane Green
  • “I Can’t Make This Up”, Kevin Hart
Burimi i lajmit: smarttravel.com 
      edit

0 commenti:

Posta un commento