22 mag 2017

Published 15:05 by with 0 comment

Zbuloni vendet se ku mund të shikoni ujin kristal

Ndonjëherë të gjitha ato që duhen për të ripërqendruar dhe rifreskuar mendjen dhe trupin tuaj është një ditë e mirë duke qëndruar në një det blu të qetë. Për t’ju ndihmuar të gjeni paqen e brendshme dhe të kapni disa valë dhe rreze gjatë kohës që jeni në të, ne kemi përpiluar një listë të disa prej ujërave më të bukura në botë. Këto liqene, dete, plazhe dhe gjiret kanë gjurmë që variojnë nga bluzat e shkëlqyera të marinës deri te ato më të lehta dhe më të qarta të imagjinueshme. Eshtë e panevojshme të thuhet, ato janë vendet e përsosura për t’u lidhur me natyrën, familjen dhe veten.

Devil’s Bay, Virgin Gorda, British Virgin Islands
 Five-Flower Lake, Jiuzhaigou National Park, China
 The Maldives
 To Sua Ocean Trench, Samoa

 • Egremnoi, Greece
 • Crater Lake, Oregon
 • Con Son, Vietnam
 • Devil’s Bay, Virgin Gorda, British Virgin Islands
 • Plitvice Lakes National Park, Croatia
 • Ambergris Caye, Belize
 • Five-Flower Lake, Jiuzhaigou National Park, China
 • Havelock Island, India
 • Islas de Rosario, Colombia
 • Peyto Lake, Alberta, Canada
 • The Maldives
 • Palawan, The Philippines
 • To Sua Ocean Trench, Samoa
Burimi i lajmit: http://www.travelandleisure.com
      edit

0 commenti:

Posta un commento