27 mag 2017

Published 12:15 by with 0 comment

Verë në Amsterdam,4 Ditë €399/pp nisje ne daten 9 qershor

Verë në Amsterdam,4 Ditë €399/p
4 Ditë €399 nisje ne daten 9 qershor


Në pagesë përfshihen: 
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion 
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus. 
3. Akomodim në hotel për 3 netë qëndrimi.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion një bagazh me përmasa deri në 55 x 40 x 20 cm.


 #Blu Line Travel / #PaketaTuristike / +355672907300
      edit

0 commenti:

Posta un commento