9 mag 2017

Published 10:48 by with 0 comment

Pranvere ne Bukuresht, Romani / 4 nete dhe 5 dite 199Euro/pp

Pranvere ne Bukuresht, Romani
Udhetimi organizohet me date 31 Maj - 04 Qershor 2017
4 nete dhe 5 dite Cmimi 199 Euro/pp


Dita 1 date 31 Maj 2017. 
Nisja nga Shkodra me autobus ne ora 05.00 te mengjesit, me intenerar Shkoder – Sofje. Gjatë rrugës pushime per kafe dhe relaks. mberritja dhe akomidini ne hotel ne Sofje dhe me pas do te vizitojme , pikat kryesore te qytetit si Kisha Katredale Nevski, Zjarrin e Pa Shuar,Qytetin Romak, Xhamine Bashi Banja, Kishen Ruse dhe bukuri te tjera qe na ofron qyteti i Sofjes, dhe me pas akomodimi ne hotel.
Dita 2 date 1 Qershor 2017 .
Mëngjesi në hotel dhe me pas nisje per ne Bukuresht. Mberritja, akomodimi ne hotel dhe pastaj vazhdojme viziten ne qytetin e Bukureshtit ku do te vizitojme monumentet me te bukura si: “Harku i Triumfit”, Shtëpia e Gazetareve, parku “Herastrau” dhe bulevardi “Chiseled” që I ka dhene qe ne 1900 Bukureshtit emrin “Parisi I vogel “ dhe me pas akomodimi ne hotel.
Dita 3 date 2 Qershor 2017.
Mengjesi ne hotel, dhe me pas nisja per ne Brashov,nje qytet me bukuri mesjetare i cili ofron akses te lehte per ne kështjellën Bran, kështjella e Drakulas ku ju ftojmë që të përjetoni historinë, mitin, intrigën dhe magjinë e këtij vendi të mrekullueshëm të Transilvanisë. Kështjella eshte ndërtuar në vitin 1377, është një monument kombëtar shumë i rëndësishëm dhe një pikë referimi për zonen e Transilvanisë. Përpara kështjellës kemi një treg shumë të bukur të ciganëve për suvenire. Pas vizites ne Brashov nisemi per ne drejtim te Bukureshtit, ku do te bejme nje ndalese per te vizituar qytetin e Sinait, nje qytet malor me bukuri mbreslenese dhe me pas kthimi ne hotel ne Bukuresht.
Dita 4 date 3 Qershor 2017.
Mengjesi ne hotel dhe me pas vazhdojme viziten ne Pallatin e Parlamentit ose ndryshe Shtëpia mbreselenese e Çausheskut, që është i pari në Europë për nga madhësia e tij dhe i dyti në botë mbas Pentagonit, si dhe nje ndalese ne zonen Lipscani, shtepi e galerive te artit dhe dyqaneve antike ku do keni mundesi per kafe dhe shetitje te lire dhe me pas nisja per ne drejtim te Sofjes, ku do te behet dhe akomodimi ne hotel.
Dita 5 date 4 Qershor 2017.
Mengjesi ne hotel dhe me pas nisja per ne qytetin e Shkupit, ku do te bejme nje ndalese per rreth 2 ore ku do te vizitohen Shtepia e “Nene Terezes”, Sheshi “Aleksandri Madh”, ura e gurit, harkun I triumfit dhe qairi ne lagjen shqiptare.
Me pas nisja per ne qytetin e Prizrenit ku do te bejme nje ndalese per kafe dhe nisja per ne qytetin e Shkodres.
Mberritja ne Shkoder ku mbaron dhe Sherbimi yne.
Cmimi per person ne dhome 2-she: 199 Euro/pp
*Nё cmim pёrfshihet:
*Udhёtimi me autobuz komod ne bazё tё programit.
*Mёngjeset ne hotel per gjitha ditet e qendrimit.
*Guida profesionale nё gjuhёn shqipe.
*Nuk pёrfshihen:
*Sigurarioni I shendetit ne udhetimi (I detyrushem).
*Gjithcka që nuk është përmendur në këtë program.

Rozafa Travel / +355692136607


      edit

0 commenti:

Posta un commento