20 mag 2017

Published 16:50 by with 0 comment

O sa bukur të jesh 20 vjeç \ oferta nga Ernest Airlines

 Dikur ishte një këngë që thoshte: a do me ta thy? a don me ma thy?

Ndërsa Ernest Airlines na pyet : Sa është e bukur të jesh 20 vjeç?
Fluturo me Ernest shoqërinë ojrore të re. Për ty 20% ulje menjëherë për të gjitha fluturimet verore.

Kodi promocional është i aplikushem për tarifen e disponushme në momentin e shitjes, ndërsa nuk është i vlefshem për taksat e aeroportit dhe mbi tarifat administrative.


Oferta është e vlefshme për blerjet deri në oren 08:59 të datës 22/05/2017 për të tëra fluturimet duke filluar nga 1/06/2017 deri me 28/10/2017

www.udhetime.eu ju uron fluturim të këndshem
+39 02 56 56 61 50 \ +355 67 29 07 300


      edit

0 commenti:

Posta un commento