26 mag 2017

Published 11:54 by with 0 comment

Fluturo në Tiranë vajtje/ardhje me 30% ulje nga Malpensa, Pisa dhe Venezia

Me 2 qershor është fundjava e fundit përpara pushimeve verore dhe mbas 2 qershorit të presin 2 muaj pune që mezi pret të shkosh me pushime :)
Fluturo në Tiranë vajtje/ardhje nga Milano Malpensa, Pisa dhe Venezia me 30% ulje 

Kodi promocional është i aplikushem për tarifen e disponushme në momentin e shitjes, ndërsa nuk është i vlefshem për taksat e aeroportit dhe mbi tarifat administrative.


Oferta është e vlefshme për blerjet deri në oren 08:59 të datës 29/05/2017 për të tëra fluturimet duke filluar nga 1/06/2017 deri me 05/06/2017


www.udhetime.eu ju uron fluturim të këndshem
+39 02 56 56 61 50 \ +355 67 29 07 300


[Teksti i plotë në gjuhen Italiane]

Quello del 2 giugno è l’ultimo weekend lungo prima delle vacanze estive. Dopo ti aspettano due roventi mesi di lavoro senza pause. Vola andata/ritorno a Tirana da Milano Malpensa, Pisa e Venezia con il 30% di sconto da giovedì 1 giugno a lunedì 5 giugno. Prenota entro domenica sera! Usa il promo code GIODO30 ora Il promo code è applicabile sulla tariffa disponibile in vendita al momento dell'acquisto, non è invece applicabile sulle tasse aeroportuali e sulle tariffe amministrative. L’offerta è valida per acquisti dalle ore 16:00 del 25/05/2017 fino alle ore 08:59 del 29/05/2017 per tutti i voli Ernest Airlines dal 1/06/2017 al 5/06/2017. L'offerta è disponibile sul sito flyernest.com
      edit

0 commenti:

Posta un commento