21 mag 2017

Published 15:52 by with 0 comment

Dubai, 5Ditë €515/pp Nisje më 25 Maj PROGRAMI 4 NETE/5 DITE

Dubai, 5Ditë €515/pp Nisje më 25 Maj 
PROGRAMI 4 NETE/5 DITEMe Shume Detaje:Çmimi përfshin:
- Fluturim Direkt Vajtje - Ardhje Shkup Dubai,
- Assistencë në Aeroportin e Dubait.
- Fjetje 4 Netë në Hotel sipas zgjedhjes,
- Mëngjeset në Hotele,
- Shëtitje Panoramike gjysëm dite në Dubai.
- Transfertë vajte ardhje Aeroport Hotel.
Kujdes: Asistenca, Shëtitja në Dubai dhe të gjitha Ekskursionet janë në anglisht.

Nuk janë përfshirë:
- Taksa e Qytetit që paguhet në Hotel.
- Ekskursionet janë opsionale.
- Siguracioni Shëndetësor, sugjerohet, por nuk është i detyrueshëm.
- Viza 80euro/pHIMA TRAVEL / +355 69 47 67 427
      edit

0 commenti:

Posta un commento