19 apr 2017

Published 12:43 by with 0 comment

Lajmi i mirë : TIRANE-MUNICH & TIRANE-FRANKFURT me linjë direkte

"fluturim te këndshëm e fluturim direkt"

Tashme ne sistemin  operativ  www.gjermanlines.com keni destinacionet:
TIRANE-MUNICH-TIRANE          linje direkte
TIRANE-FRANKFURT-TIRANE    linje direkte
Si dhe :
Prishtine - Munich
Prishtine - Stuttgart
Prishtine - Dusseldorf
Prishtine - Basel
Prishtine – Malmo

Per cdo pyetje na kontaktoni ne numrin tone te kontaktit +355 69 51 83 377
      edit

0 commenti:

Posta un commento