21 apr 2017

Published 12:30 by with 0 comment

Bangkok dhe Pattaya, 8 Ditë €999/pp Nisja 25 Maj

Bangkok dhe Pattaya, €999/pp
Nisja 25 Maj, 8 Ditë


Tajlande , 25 Maj - 8 dite 

Dita e Parë 
Nisja me Autobus nga Tirana në Aeroportin e Shkupit. Fluturimi Shkup - Dubai - Bangkok. Nisja nga Shkupi në orën 13.25, Mbrritja në Dubai në orën 20.25.

Dita e Dytë 
Nisja nga Dubai në orën 01.55, Mbrritja në Bangkok në orën 11.15. Pritja në Aeroportin e Bangkokut. Transferimi me autobus komod për në hotel. Sistemimi në Hotel. Darkë Speciale në një Restorant Tajlandez me Vallëzim Klasik.


Dita e Tretë 
Mëngjesi ne hotel. Vizitë panoramike e Bangkokut. Vizitohen: Pallati Mbretëror, Tempujt e Famshëm të qytetit. Drekë Bufe në një Restorant Karakteristik. Fjetje në Hotel.

Dita e Katërt
Mëngjesi në Hotel. Të lirë për Shopping, ose
Opsionale: Vizitë gjithë ditën ne Ayutthaya, Ish Kyeqyteti i Mbretërisë në Tajlandë, shëtitje panoramike, hyrje ne Pallatin Veror Bang Pa-In, Drekë dhe shëtitje me Krociere në kthim në Bangkok.

Dita e Pestë
Mëngjesi ne Hotel. Vizitë në Tregun e Famshëm Lundrues të Damnoen Saduak dhe Chinatown. Pasdite, Nisja me autobus për në Plazhin e Pattayas. Gjatë Rrugës, ndalesë dhe vizitë në Fermën e Krokodilëve. Mbrritja ne Pattaya dhe Sistemimi në Hotel.

Dita e Gjashtë
Mëngjesi ne Hotel. Të lirë për plazh ose
Opsionale: Vizitë dhe shfaqje në Kopshtet tropikale të fshatit Nong Nooch.
Opsionale: Në Darkë, shfaqje Speciale Alkaazar.

Dita e Shtatë
Mëngjesi në Hotel. Të lirë për plazh ose
Opsionale: Vizitë dhe Drekë në Ishullin e Koraleve.
Ne mbrëmje vone, Transferimi për në Aeroportin e Bangkokut.

Dita e Tetë
Nisja nga Bangkok në orën 02.30, Mbrritja në Dubai në orën 06.40. Nisja nga Dubai në orën 09.00, Mbrritja në Shkup në orën 12.25. Nisja me autobus nga Shkupi në Tiranë. Mbrritja në Shqipëri.

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
-Bileta e avionit vajtje – ardhje Shkup - Bangkok nëpërmjet Dubait.
-Akomodimi në hotele 5*.
-Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit.
-Shëtitjet në Tajlandë me autobus (sipas programit)
-Shoqërues dhe guidë shqiptare, dhe Guidë Tajlandeze për të gjithë ditët e qëndrimit
-Transferta Vajtje - Ardhje nga Tirana për në Shkup.
-Hyrjet sipas programit në Monumentet në Bangkok: Pallati Madh, Tempujt e Qytetit. Lundrimi me Varka në Tregun lundrues. Hyrje në Fermën e Krokodilëve.
Darkë Speciale në një Restorant Tajlandez me Vallëzim Klasik dhe Drekë Bufe në një Restorant Karakteristik.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Programet Opsionale.
3. Bakshishet për Shoferin e autobusit dhe Guidën në Tajlandë.

OPSIONALE:
1. Vizitë gjithë ditën ne Ayutthaya, Ish Kyeqyteti i Mbretërisë në Tajlandë, shëtitje panoramike, hyrje ne Pallatin Veror Bang Pa-In, Drekë dhe shëtitje me Krociere në kthim në Bangkok. - €40
2. Vizitë dhe shfaqje në Kopshtet tropikale të fshatit Nong Nooch. - €25
3. Shfaqje Speciale Alkaazar. - €15
4. Vizitë dhe Drekë në Ishullin e Koraleve. - €25
5. Viza Tajlandeze €35 


ERLI TRAVEL / +355 67 30 86 940
      edit

0 commenti:

Posta un commento