11 mar 2017

Published 13:57 by with 0 comment

Tur ne Stokholm-Kopenhagen 12-15Maj 599€ur / person

Tur ne Stokholm-Kopenhagen 

12-15Maj 599€ur / person
Në paketë përfshihen: 

-Udhëtimi me avion me nisje nga Tirana
-Akomodimi në hotel 4* 
-Mëngjesi për të gjitha ditët e qëndrimit
-Shëtitjet turistike sipas programit në Stokholm dhe Kopenhagen
-Shoqërues gjatë gjithë udhëtimit
Blu Line Travel \ #PaketaTuristike \ +355 672907300
      edit

0 commenti:

Posta un commento