2 mar 2017

Published 10:55 by with 0 comment

Tur 5 Ditor ne SOFIE - BUKURESHT - TRANSILVANI €189/PP

Tur 5 Ditor ne SOFIE - BUKURESHT - TRANSILVANI  

NIsje me Dt 29 mars, 5 dite, €189
Ne pakete perfshihet: 
👉Akomodim ne hotele 3 yje si me poshte:
1) 2 nete ne hotel ne Sofe (qender qytetit)
2) 2 nete ne hotel ne Bukuresht

Vizite ne Brashov ne Keshtjellen e Konte Drakula
👉Transporti gjate diteve te udhetimit me autobuz komod
👉Mengjeset cdo dite (buffe)
👉Darkat ne Bukuresht (buffe)
👉Guida dhe asistenca nga agjensia ne gjuhen shqipe


Blu Line Travel \ #PaketaTuristike \ +355 662907300
      edit

0 commenti:

Posta un commento