3 mar 2017

Published 10:10 by with 0 comment

Tirane - NEW YORK - Tirane 399 € /pp

Tirane - NEW YORK - Tirane 399 €/ppPerfshihet 
- Bileta Avoni vajtje - ardhje 
- Bagazhe 2 cope nga 23 kg + 8 kg cante dore
- Taksat Aeroportuale
Kushtet e Biletes
- Rezervime deri ne daten 08 Mars
- Udhetime Muaji Mars dhe ne vazhdim
Oferte e Limituar 
Blu Line Travel \ #PaketaTuristike \ +355 682934861
      edit

0 commenti:

Posta un commento