3 mar 2017

Published 16:33 by with 0 comment

Punta Cana, Republika Domenikane, 14 - 27 Maj 1450€ / Personi / 12 Dite / ALL Inclusive

Punta Cana, Republika Domenikane

14 - 27 Maj ,1450€ / Personi / 12 Dite / ALL Inclusive


Perfshihet ne cmim :
Bileta avionit vajtje – ardhje me nisje ne daten 14 Maj nga Tirana , dhe kthim ne Tirane ne daten 26 / 27 Maj 
Akomodimi ne Punta Cana ne resort 15 Maj - 26 Maj / 12 Dite / 11 Nete
Sherbimi dhe ushqimi ALL Inclusive
Transferta me minibus AC vajtje – ardhje ne Punta Cana
Siguracioni i shendetit ne udhetim ne BE
Temperatura 14 - 27 Maj , minimale / maksimale 23° / 31°
 Blu Line Travel \ #PaketaTuristike \ +355 672907300

      edit

0 commenti:

Posta un commento