10 mar 2017

Published 15:46 by with 0 comment

Pashket ne PULIA 14-17 Prill 2017 Cmimi: 249 Eur/pp 4 Dite

 Pashket ne PULIA 14-17 Prill 2017 Cmimi: 249 Eur/pp 4 Dite

BARI-ALBEROBELLO-TARANTO-LECCE-BRINDISI-OTRANTO

Afati i fundit pe rezervime eshte 29 MARSUdhetimi me Tragetin GNV Durres-Bari-Durres ne Kabina 2-she.
Autobuzi ne dispozicion sipas programit gjate 5 diteve.
Vizitat dhe guida ne qytet e permendura ne program.
2 Nete akomodim ne Taranto, hotel 3yje me mengjes.
Shoqerues nga agjensia gjate gjithe udhetimit.
Blu Line Travel \ #PaketaTuristike \ +355 672907300
      edit

0 commenti:

Posta un commento