8 mar 2017

Published 16:35 by with 0 comment

Ndeshja e kuq e zinjve dhe riviera fantastike e Sicilise,Palermo,Catania, Alberobello &Matera!! 22-27 Mars

Nxitoni te prenotoni!Dite me djell e det ne Sicili!!
22-27 Mars

Ndeshja e kuq e zinjve dhe riviera fantastike e Sicilise,Palermo,Catania, Alberobello &Matera!!
!!Nxitoni per te rezervuar biletat e ndeshjes se kombetares!!

Ne cmim perfshihen:
Udhetimi me traget (me fjetje) dhe autobus komod, shetitjet dhe vizitat ne te gjitha qytetet
Fjetja dhe mengjesi ne hotel. Guida ne shqip dhe asistenca gjate te gjithe udhetimit.
Faleminderit qe na zgjidhni!

Për rezervime dhe informacione të mëtejshme kontaktoni:

Blu Line Travel, mob +355 67 29 07 300

      edit

0 commenti:

Posta un commento