2 mar 2017

Published 15:51 by with 0 comment

Blu Line Travel Sjell dhe Ofertat e fundit \ +355682934861

Blu Line Travel Sjell dhe Ofertat e Prill & Majit


Tiranë ⇾ Verona 67€
Tiranë ⇾ Bari 77€
Tiranë ⇾ Pisa 83€
Tiranë ⇾ Rimini 83€
Tiranë ⇾ Firence 86€
Tiranë ⇾ Ancona 83€
Tiranë ⇾ Perugia 83€
Tiranë ⇾ Bergamo 93€
Tiranë ⇾ Malpensa 87€
Tiranë ⇾ Bologna 86€
Tiranë ⇾ Genova 111€
Tiranë ⇾ Venecia 89€
Tiranë ⇾ Trevisio 101€
Tiranë ⇾ Torino 121€
Tiranë ⇾ Romë 122€
Kujdes ; Keto cmime jan momentale duhen prenotuar para dates 7 Mars per ti perfituar .
Te Perfshira :
- Biletat me siper jane vajtje-ardhje per data te caktuara te muajit Prille & Maj
- Cant dore 10kg
- Te gjitha taksat aeroportuale
- Cmimet momentale
-----------------------------------
Bileta Vajtje-Ardhje me Nisje nga Podgorica

Podgorice 🦋 Memmingen 30€
Podgorice 🦋 Malpensa 41€
Podgorice 🦋 Budapest 50€
Podgorice 🦋 London 55€
Podgorice 🦋 Berlin 57€
Podgorice 🦋 Bruksel 60€
Podgorice 🦋 Stockholm 72€
Te Perfshira :
- Biletat me siper jane vajtje-ardhje per data te caktuara te muajit Prille & Maj
- Cant dore 10kg
- Te gjitha taksat aeroportuale
- Cmimet momentale
-----------------------------------
Rezervoni dhe perfitoni data te limituara muaji Prill
Shkup ⇾ Nuremberg 35€
Shkup ⇾ Paris 45€
Shkup ⇾ Berlin 35€
Shkup ⇾ Basel 39€
Shkup ⇾ Bruksel 39€
Shkup ⇾ Venecia 35€
Shkup ⇾ Frankfurt 35€
Shkup ⇾ Dortmund 35€
Shkup ⇾ Barcelona 39€
Shkup ⇾ Eindhoven 58€
Shkup ⇾ Gothenburg 45€
Shkup ⇾ Copenhagen 39
Shkup ⇾ Bratislava 36€
Shkup ⇾ Hamburg 36€
Shkup ⇾ Bergamo 48€
Shkup ⇾ Hannover 48€
Shkup ⇾ Munich 49€
Shkup ⇾ Londër 41€
Shkup ⇾ Malmo 41€
Shkup ⇾ Oslo 41€
Shkup ⇾ Cologne 41€
Të Përfshira
- Biletat më sipër janë vetem vajtje per muajn Prill-Maj
- Cantë dore 5kg
-Të gjitha taksat aeroportuale
- Cmimet momentale
-----------------------------------
Super Oferta me nisje nga Korfuzi Prill ~ Maj, (Vetem Vajtje)
Korfuz - Bordeaux 15€
Korfuz - Nantes 15€
Korfuz - Toulouse 15€
Korfuz - Birmingham 38€
Korfuz Poznan 39€
Korfuz - Warsaw 43€
Korfuz - Bratislave 40€
Korfuz - Manchester 42€
Korfuz - Eindhoven 45€
Korfuz - Keln 45€
Korfuz - London 39€
Të Përfshira
- Biletat më sipër janë vetem vajtje per muajn Prill-Maj
- Cantë dore 5kg
-Të gjitha taksat aeroportuale
- Cmimet momentale

Kontakt: BLU LINE TRAVEL +355682934861 #PaketaTuristike
      edit

0 commenti:

Posta un commento